Muşcătură de păianjen


General sau altele | Medicină generală | Muşcătură de păianjen (Disease)


Descriere

Muscaturi de insecte si paianjen manifestate prin aparitia de zone eritematoase locale, pruriginoase si umflate, mai mult sau mai putin dureroase. Aceste reactii sunt normale si au o durata cuprinsa între câteva ore la câteva zile. Exista pacienti care au reactii mai intense la intepaturile de acest tip, corpurile lor sunt mai sensibile. Cele mai afectate sunt sugarii si copiii, adultii justificative agresiune mai bine. Muscaturile paianjeni astfel si alte insecte sunt caracterizate de cele mai multe ori aparitia unor reactii locale certifica agresiune.

Pacientul va observa o zona mai rosie, umflata, dureroasa (durere variaza în intensitate în functie de insecte cauzeaza Sting) si, eventual, senzatia de mâncarime. Toate aceste semne sunt cauzate de inflamatie, care a fost declansat dupa muscatura, si evolutia lor este progresiva. Simptomele initiale sunt minore si nu individul îsi da seama ca el a fost întepat. Procesul-verbal si orele care urmeaza organismul raspunde si incearca sa substantelor contra, dar exogene de la insecte.

Semnele si simptomele specifice care includ reactii intense: soc (când sistemul circulator nu poate oferi un flux sanguin corespunzator la organe vitale),, dispnee, tuse severa de respiratie, scurtarea respiratiei, umflarea limbii, buzelor, pleoapelor, palmele, talpile si mucoase membrane (o situatie des întâlnita atunci când angioedem), confuzie, ameteala, greata, diaree, crampe abdominale, eruptii cutanate si roseata; reactii toxice, dupa singura muscatura poate fi cauzata de specii de paianjen vaduva neagra, scorpion, omizi.

Cauze si factori de risc

Muscaturi de insecte, chiar daca par inofensive initial, poate provoca soc anafilactic în teren alergic predispozant. Anafilaxia este o urgenta medicala nu ar trebui sa fie ignorate si poate fi chiar viata în pericol complicatii asociate cu.

Diagnostic si Tratament

Adesea singurul tratament care trebuie aplicat este acela local, care poate fi administrat la domiciliu, nu este nevoie de spitalizare pacient. Reactii alergice severe (anafilaxie): acestea apar rar, dar poate fi viata în pericol si necesita tratament de urgenta.

...