Muşcătură de păianjen (văduva neagră)


General sau altele | Medicină de urgență | Muşcătură de păianjen (văduva neagră) (Disease)


Descriere

Paianjeni negri vaduva, care sunt de culoare maro Sihastrul raspândita mai ales în sudul tarii. Orice muscaturile poate cauza leziuni grave de sanatate. Muscaturi negru vaduva provoca doar o usoara senzatie de întepatura, unele victime nu-si dau seama chiar ei s-au strapuns. La început doar mici pete de umflarea si roz de la punctie va fi observat. În termen de câteva ore, durere intensa si o senzatie de amorteala apar.

Alte semne si simptome sunt: frisoane, febra, greata si dureri abdominale severe. Negru muscatura vaduva este rareori fatala. Daca sunteti muscat de un paianjen va experimenta o usoara jignitor maro sihastru, urmata de roseata locala si durere intensa în termen de 8 ore. Site-ul punctie pentru a forma un blister umplut cu lichid, care lasa apoi ulceratii profunde, care creste.

Cauze si factori de risc

Reactiile corpului poate varia de la usoara febra si eruptii cutanate la greata si letargie. Rar, pot sa apara decesul. Exista specii care sunt foarte toxici paianjen a carui muscatura poate declansa soc anafilactic si chiar moartea. Aceasta portiune poate fi lichidata în câteva zile din cauza proteine toxice care arahnide lasa pielea si necesita ajutor profesionist.

Diagnostic si Tratament

Comprese reci si calde sunt recomandate, precum si bai fierbinti. Over-the-counter antialgice, cum ar fi acetaminofenul si ibuprofenul pot fi de valoare în cazurile usoare.

În plus fata de cortizon alergice, inflamatorii de urgenta, precum si antibiotice locale si îngrijire dermatologice sunt necesare.

...