Stres


General sau altele | Medicină generală | Stres (Disease)


Descriere

Stresul este o conditie suferit de mai multe persoane în societatea moderna. Stresul declanseaza eliberarea de hormoni care conduc la vasoconstrictie si diminueaza circulatia sângelui. O inima a subliniat franco lente, respiratie accelereaza, cresterea pulsului si digestia incetineste, cauzand disconfort psihologic una fizica.

Nervozitate conduce la tensiuni musculare care se concretizeaza prin contractii involuntare (contractii musculare repetitive si care pot provoca dureri în portbagaj si coloanei vertebrale). Contractii apar în zonele cervicale si lombare, crizele lumbago si, dureri de cap, nevralgii sau dureri de coaste dorsale sunt, de asemenea, raportate.

Cauze si factori de risc

Orice tip de presiune psihica poate provoca stres. Acesta poate fi introdusa de un singur eveniment, o acumulare de mai multe lucruri mici, sau le-ai pus sub presiune pe tine. Unele cauze comune ale stresului includ: probleme cu banii, grijile de locuri de munca, relatii, moartea unei persoane dragi, problemele de familie, examene.

Uneori, nu exista cauze clare de stres. Unii oameni se simt mai natural frustrati, anxietate sau depresie decat altele, care pot provoca le sa se simta stresat mai des.

Diagnostic si Tratament

Medicul va ca pacientul despre istoria familiei, munca si viata personala pentru a ajuta la determinarea cauzei de stres. Testele pot include masurarea tensiunii arteriale, un chestionar pentru a testa pentru depresie.

Unele tehnici de auto-ajutorare, cum ar fi exercitarea, de consiliere sau alte tipuri de terapie vorbesc poate fi recomandata.

...