Durere de cap provocată de stres


Cap | Medicină generală | Durere de cap provocată de stres (Disease)


Descriere

Oamenii raporteze în mod regulat dureri de cap simptome de stres. Dureri de cap de stres episodic (apare la mai putin de 15 de zile pe luna): Durerea este usoara pâna la moderata durere in casca constanta presiunii sau impuls; Afecteaza frunte, coroana si parti ale capului; Debutul este de obicei treptat, si, adesea, apare în mijlocul de zile; pot dura de la 30 minute la mai multe zile. Dureri de cap de stres cronic (apar la mai mult de 15 zile pe luna): Durerea poate varia în intensitate în timpul zilei, dar durerea este aproape întotdeauna prezenta; Durerea vine si pleaca dupa o perioada prelungita de timp.

O durere de cap asociate cu simptome de stres includ: dureri de cap la trezire; dificultati de adormire si somn, oboseala cronica, iritabilitate, probleme de concentrare, sensibilitate la lumina usoara sau zgomot; dureri musculare intense pe o parte cu un caracter descris ca arsura sau piercing, care este trepidant sau constanta; se afla în spatele unui ochi sau regiunea ochiului, fara a modifica parti ale capului; ia o perioada scurta de timp, de obicei de la 30 la 90 minute, dar poate dura de la 15 minute la 3: 00, dureri de cap va dispare doar pentru a reapare mai tarziu în acea zi (majoritatea persoanelor care sufera un la trei episoade pe zi, în timpul unei perioade de cluster); dureri de cap apar foarte regulat, de obicei la aceeasi ora în fiecare zi, si de multe ori trezi persoana în acelasi timp, în timpul noptii.

Desi nu toate durerile de cap sunt la fel, toate au cel putin un lucru în comun - durere. Dar multe batai de cap produc si alte simptome nedorite, inclusiv greata si varsaturi.

Cauze si factori de risc

Durerile de cap sunt una dintre cele mai frecvente tipuri de dureri de cap. Acestea pot fi introduse pe sau declansat-de lucruri, cum ar fi stresul, depresia, foamea, si tulpina musculare. Dureri de cap tensiune pot sa apara brusc sau lent.

În general, provoaca dureri de cap determina atât prin intensitatea, si simptomele asociate si tratament.

Diagnostic si Tratament

De multe ori tratamentul nu este simplu, de exemplu, daca o cauza este stresul, va fi a lua medicamente pentru ameliorarea durerii, dar aceasta nu înseamna ca este vindecat dureri de cap, ea reapare pana cand pacientul scapa de tensiunile, pâna la învatarea mecanismelor de stres si pentru a întineri corpul lor.

...