Hemoragie subconjunctivală (sângerare ochi)


Ochi | Oftalmologie | Hemoragie subconjunctivală (sângerare ochi) (Disease)


Descriere

Hemoragie intraoculara este de efuziune de sânge în diferite parti ale ochiului. Dupa localizare, mai multe tipuri diferite de hemoragie intraoculara.

Cauze si factori de risc

O hemoragie subconjunctival poate aparea spontan sau ca urmare a unei drepte tuse, varsaturi repetate, fie prin cresterea presiunii venoase sau în timpul unei lupte de hipertensiune arteriala. Ea poate fi cauzata de tulburari de coagulare. O portiune de rosu, aprins uniform, mai mult sau mai putin extinse, apare, atingând spatele limbului (granita dintre cornee si sclera).

Diagnostic si Tratament

Nu exista nici o modalitate de a face cunoscuta departe cu acest tip de hemoragie. Hemoragie subconjunctival - scurgeri de sânge se afla sub conjunctivei, membrana care acopera clar alba a ochiului.

Nu arata nici o durere, sau pierderea vederii, si descoperirea este adesea accidentala. Când aceasta portiune are loc dupa o accidentare este vazut de multe ori limita posterioara si este important sa se verifice celelalte structuri oculare.

Acesta este resorbit în ambele cazuri, fara tratament, în aproximativ doua saptamâni. Episoade repetate pot traduce o slabiciune locala a vaselor conjunctivale sau a tensiunii arteriale, care nu este cunoscut. Hemoragie subconjunctival nu se produce nici de durere sau prin scaderea capacitatii vizuale. Conditia poate fi descoperita întâmplator.

Daca hemoragie subconjunctival, ochii sunt detectate pete mici sau mai mari, de culoare rosie, se întinde si poate acoperi întreaga suprafata a sclerei ochiului. Ochii sunt vase de sange vizibile greu, care se extind si devin mai pronuntate atunci cand ochiul este inflamat. Vasele de sange sunt fragile si pot fi deteriorate cu usurinta atunci când hemoragia apare spontan subconjunctival.

...