Umflare a braţului


Braț | Medicină generală | Umflare a braţului (Disease)


Descriere

Rezultatul de lichid interstitial în exces în brate, acest tip de edem poate fi unilaterala sau bilaterala si pot dezvolta treptat sau spontan. Edem Arm poate fi agravata de imobilizare membrelor si a scazut prin ridicarea bratelor si exercitii fizice. Edem lichid dezechilibru brat de semnal, situat între spatiul vascular si interstitiala.

Desi, de obicei, umflarea nu provoaca mâncarime, ele pot provoca o arsura sau furnicaturi. Daca edemul se extinde la laringe, semne de detresa respiratorie pot sa apara.

Mai târziu, pacientul poate dezvolta semne si simptome generale, cum ar fi greata, varsaturi, slabiciune, crampe, febra, frisoane, dureri de cap si hipotensiune arteriala, în cazuri severe, dispnee, convulsii si paralizie. Edem bilateral bratul de obicei progreseaza lent în aceasta tulburare si este însotita de edem facial si a gâtului. Venele dilatate marcheaza zonele edematoase. Pacientul se plânge de asemenea de dureri de cap, ameteli si vedere încetosata.

Cauze si factori de risc

Ea apare de obicei dupa traumatisme, boli venoase, toxine sau anumite medicamente. În termen de doua zile de la arderea edem brat, pot sa apara durere si leziuni tisulare. Angioedemul este o reactie caracterizata prin aparitia spontana frecventa a unui umflarea nedureroasa a mâinilor, picioarelor, pleoape, buze, fata, gat, organele genitale sau viscerelor.

Muscaturi de sarpe veninos, animale sau insecte acvatice initial poate provoca un edem în jurul valorii de muscatura sau Sting, care se raspandeste rapid la bratul întreg. Durere, roseata si mâncarime sunt comune la acest nivel. Parestezii apare ocazional.

Situat în bratul edemului poate rezulta din infiltrarea de fluide intravenoase in tesutul interstitial. O mastectomie radicala care perturba de drenaj limfatic poate cauza edem al bratului întregului, si poate si auxiliare limfatici disectie noduri.

De asemenea, radioterapie pentru cancerul de san poate produce edem brat imediat dupa tratament sau luni mai târziu. La scurt timp dupa accident, edem sever poate afecta întregul brat. Acest lucru poate fi însotita de superficiala vânataie sau sângerare, durere sau amorteala si paralizie. Tromboflebita poate provoca dureri de umflarea, si caldura in bratul. Tromboflebita venoasa profunda poate produce, de asemenea, cianoza, febra, frisoane si stare generala de rau. Tromboflebita superficiala poate provoca sensibilitate, roseata si induratie de-a lungul venei.

Diagnostic si Tratament

Medicamente diuretice sunt cele mai frecvente medicamente utilizate pentru a trata umflarea. Medicamente diuretice cauza rinichilor de a elibera mai mult de sodiu si apa în urina. Diuretice sunt folosite pentru a trata tensiunea arteriala, boli de rinichi, boli de ficat si insuficienta cardiaca congestiva.

...