Umflare a pleoapelor


Ochi | Medicină generală | Umflare a pleoapelor (Disease)


Descriere

În dimineata, unii oameni se gasesc cu pleoape umflate mai putin, si cercurile intunecate, uneori, observate. În magazine, care sunt mult mai lichide noapte. În timpul zilei, dar umflarea pleoapelor este diminuat, gravitatea trage în jos si edem fluide si tesuturi în picioare în miscare. Dar ochii sunt de culoare rosie.

Cauze si factori de risc

Cauza este adesea natura rinichi, astfel încât trebuie sa consulte un nefrolog. O alta situatie este atunci când umflarea are loc în marginea de gene a pleoapelor, margine ciliar. Acest lucru umflarea gene asociate cu o scadere discreta în capac. Am cazut pacientii se plâng de ochi întrebare. Acest edem cu marginea umflarea usoara a genelor anunta, de multe ori, o tumoare, de obicei benigna. Ca o regula, este un chist mic, în cazul în care nu creste, pleaca imediat. Dar daca chist se dezvolta, se procedeaza la interventii chirurgicale menite pentru a elimina chistul, de obicei montat pe pleoapa superioara.

O alta situatie este generatoare de ptoza inflamatie cu debut brusc, care brusc pleoapele unui om se încadreaza. Asta poate însemna un accident vascular cerebral, un virus tumora cerebrala sau. Când el nu poate închide ochii, vina este si pareza faciala. Paralizie faciala pot fi cauzate de frig, se numeste chiar pareza. Suferind si jumatate care urmeaza sa fie imobilizat. Trece dupa o luna dupa tratament cu cortizon.

Uneori, oftalmologi face un diagnostic care suna ca herpesul palpebral. Este vorba despre un herpes aparut pe pleoapa. Pleoapele pot fi, de asemenea, alte tesuturi, fluide anormal retinute bazeaza mai mult sau mai putin vizibile ca o umflatura. Edem palpebral poate fi doar un element de infiltrare generalizat al corpului, corespunzatoare, de exemplu, sindrom nefrotic sau insuficienta cardiaca, sau pot fi amplasate numai în ochi în urma unei vatamari sau muscatura de insecta. Exista 5 factori de principiu care poate provoca edem: Poate fi favorizat de presiune hidrostatica ridicata; presiunii oncotice Minima în sânge a sasea (nivelul de proteine anormale si sare); cresterea permeabilitatii vaselor de sânge, cel mai frecvent in inflamatie; Blocarea vasele limfatice si prevenirea Descarcarea de gestiune fluid prin acestea; proprietati ale hidrofil modificari ale tesutului.

Diagnostic si Tratament

Daca sunteti predispus la aceasta problema pleoapei, apoi îngrijirea corecta a ochilor este o necesitate. Nu atingeti ochii cu mâinile murdare si, astfel, puteti preveni infectiile într-o anumita masura. Tu ar trebui sa ia, de asemenea, o serie de masuri de precautie daca se aplica machiajul ochilor. Vrei, se aplica machiaj doar la marginea exterioara, nu împartasesc cosmetice cu altii si, cel mai important, eliminati machiaj înainte de a vi se retrage pentru a doua zi.

...