Umflare a mâinilor


Mâini | Medicină generală | Umflare a mâinilor (Disease)


Descriere

Retentie de apa în organism se resimte la nivelul picioarelor si bratelor acoperite de un edem. La fel de comune sunt si balonare, sanii dureroase sau a fetei pufos. Aceasta problema este foarte frecvente la femeile gravide si adulti, în general.

Primele semne sunt atunci când te duci departe sau de a sta o lunga perioada de timp. În cazul în care picioarele tale se umfla, devin rosii purpurii, retentie de apa în organism este mare. Modificari hormonale în organism sunt, de asemenea, cauze ale retentiei de apa. Consumul de sare este sustinut de cea mai frecventa cauza a acestei probleme.

Simptomele includ zona umflata, care este lucioasa, kilogramele in plus in cel mai scurt timp si chiar durere în zona afectata de aceasta problema.

Cauze si factori de risc

Atât femeile, cât si barbatii sunt la risc de a retine apa în organism, iar rezultatul este infiltrarea de lichid in tesuturi cauzand edem. Cauzele generale ale retentiei de apa în organism sunt arse consumul inadecvat, excesiv de droguri, factori dietetice (alimente cu aciditate mare) sau a sarcinii.

Mai mult decât atât, o dieta saraca in proteine si vitamine este, de asemenea, o pacoste, din cauza aspectului de retentie a apei în organism. Cauzele patologice ale acestui fenomen organelor interne. Strict Deficiente în rinichi, inima, ficat, plamani, tiroida, si alergii sunt cauzele de retentie de apa.

Diagnostic si Tratament

Diagnosticul dar va fi o concluzie de teste extinse medicale, asa ca, daca veti gasi ca picioarele si mâinile umfla efort prelungit, o vizita la medicul poate fi de ajutor. Pentru a evita aceasta problema, încercând sa ma culc cu o perna sub picioare pentru a le mentine deasupra corpului. Acest lucru va da preferinta vascularizatie lor normala. Evitati sa stati în aceeasi pozitie pentru perioade lungi de timp. Aportului de sare ar trebui sa fie redusa si legume si fructe în dieta sunt ideale pentru îmbunatatirea circulatiei si promovarea echilibrului de lichide în organism. Miscarea regulata este un alt mod de a evita problemele de retinere a apei. Nu uita tabelul de suc de afine proaspete break, banane si varza, ideal pentru revigorarea tesuturilor si trata problemele de retinere a apei.

...