Umflare a buzelor


Gura | Medicină generală | Umflare a buzelor (Disease)


Descriere

Papilom - este de 8% din tumorile cavitatii orale observate la copii. Acesta este situat cu predilectie pe limba, dar poate fi, de asemenea, gasite pe obraz mucoasa, palatului si chiar Lueta. atients au o senzatie de corp strain, si localizari ale treia cauza anterior unele depreciere în limba vorbita, poate fi traumatizat în timpul masticatiei si mai ales atunci când se produce sângerare, sau poate ulcera si sa devina infected. Treatment consta in indepartarea chirurgicala, împreuna cu implantare pedicul si sutura , atunci când îndepartarea multipla, se poate face în sesiuni succesive.

Chistul este situat subcutanat, intradermic, ca o dimensiune variabila nod 0. 5 - 2 cm. Consistenta pastoasa este rareori fluctuanta; tumora este superficial plan de aderenta, mobilier planul profund. Contine o substanta amorfa, pasta galbuie. Inregistreaza-te infectate cu usurinta. Desi evolutia clinic similar, de foarte multe ori, asa-numita chisturi sebacee sunt chisturi de retentie fapt epidermoid, distinctia se poate face numai prin examen histopatologic. În timp ce chist epidermoid are un perete construit din epiteliale normale stratul cornos, chist sebaceu are un perete intern de celule epidermice formeaza un strat periferic dispuse în palisada.

Cauze si factori de risc

Aspectul papiloame au fost incriminate ca factori cauzali, si repetate leziuni mici, de asemenea, a fost emis ipoteza ipoteza origine virala nu a fost demonstrat în mod convingator. Aceasta se dezvolta lent, cu o implantare pedicul îngust sau larg. Dimensiunea este variabila, dar din nou nu depasesc 7-8 mm diametru. Este unic, dar în localizarea obraz sau bolta pot fi multipli de luare asa-numita papilomatoza orala. Aceasta cauzeaza tulburare, este nedureroasa si presiunea spontan, nu sângereaza la atingere.

Diagnostic si Tratament

Tratamentul chirurgical urmeaza îndepartarea completa a membranei, în cazul în care deseurile ramân membrana, reapara. Scoateti chisturi care efuziunea este mai dificil, prezentând aderent.

...