Boală valvulară de inimă


Piept | Cardiologie | Boală valvulară de inimă (Disease)


Descriere:

Boala apare atunci cand valvele inimii dumneavoastra nu functioneaza asa cum ar trebui. Boala cardiaca valvulara este orice proces care implica boala a una sau mai multe dintre valvele inimii (valve aortice si mitrale pe partea stânga si supapele pulmonare si tricuspida pe dreapta). Problemele supapelor poat fi congenitale (înnascuta) sau dobândite.

Cauze si factori de risc:

Exista mai multe cauze ale bolii valvelor inimii. Patru supape în inima sunt pentru a tine sangele sa curga în directia cea buna. O persoana poate fi nascuta cu boli valvulare, sau valvele pot fi deteriorate de alte conditii, cum ar fi febra reumatica, infectii (endocardita infectioasa) ale tesutului conjunctiv, si anumite medicamente sau tratamente cu radiatii pentru cancer.

Diagnostic si tratament:

Tratamentul poate fi cu medicamente, dar de multe ori (în functie de severitate) implica repararea valvei sau înlocuirea acesteia (inserarea unei valve cardiace artificiale). Situatii specifice includ pe cele în care cererile suplimentare sunt realizate pe circulatie, cum ar fi în timpul sarcinii.

...