Răceală/gripă/alergii


General sau altele | - Altele | Răceală/gripă/alergii (Disease)


Descriere

Racelile, alergii si gripa pot avea toate simptome foarte asemanatoare, cum ar fi un nas înfundat, tuse, durere în gât si unele congestiei.

Asemanarile dintre simptome ale alergiilor de gripa / rece si nazale, numite, de asemenea, rinita alergica, alergii interior sau în aer liber, alergii sezoniere sau hayffever, poate provoca confuzie. Mai rau, aceasta poate provoca va pentru a face diagnosticul gresit si sa trateze cu medicamente gresite. Debutul si durata sunt cheia pentru diagnosticarea virusului gripei.

Simptomele descrise de gripa sunt: dureri de cap este usoara pâna la intensa; dureri musculare si dureri sunt moderate pentru a intense, febra poate varia de 102 - 104 de grade F timp de 3-4 zile; oboseala este moderata pâna la severa si poate continua timp de cateva saptamani; durere în gât poate fi severa si tuse uscata, hacking, pot fi severe.

Într-un simptom de raceala sunt: febra, uneori, cu crestere usoara, usoara durere de cap, dureri musculare usoare, nas înfundat, secretie nazala poate fi clar la verde, de multe ori stranut, durere în gât este de usoare pâna la moderate si de tuse este de usoare pâna la moderate.

Nu în ultimul rând, în, simptome alergii includ: dureri de cap usoare pâna la moderate, nas înfundat, secretie nazala este de obicei clar, dar poate fi galben sau verde; stranut este de multe ori si, de obicei, mâncarime sau gâdilat în nas; dureri de gât provocate de mesaj prin picurare nazale; cauze de tuse de multe ori si de la un stârni în gât si ochi iritati, senzatie de mâncarime si apos.

Cauze si factori de risc

Racelile sunt cauzate de virusuri diferite. Când una din aceste virusuri ajunge în corpul unei persoane, sistemul imunitar ataca. Unele dintre aceste reactii ale acestui raspuns imunitar sunt simptomele clasice ale unui rece, cum ar fi congestionarea si tuse.

Alergiile sunt cauzate de un sistem imunitar hiperactive. Din anumite motive, greselile tale corpului inofensiv substante - cum ar fi praful sau polenul - pentru germeni si atacuri le. Corpul tau elibereaza substante chimice, cum ar fi histamina, asa cum o face atunci când lupta o raceala. Acest lucru poate provoca umflarea în pasajele nazale, curge nasul, tuse, stranut si. Alergiile nu sunt contagioase, desi unele persoane pot mosteni o tendinta de a le dezvolta.

Diagnostic si Tratament

Tratamentul pentru raceala, gripa si alergiile pot include antihistaminice, care blocheaza efectele histaminei si decongestionante, care reduce umflarea in membranele mucoase ale pasajelor nazale. Diferite tipuri de analgezice sunt, de asemenea, utilizat pentru a trata durerea si febra.

...