Spasm esofagian difuz (contracţie dureroasă)


Gât | Gastroenterologie | Spasm esofagian difuz (contracţie dureroasă) (Disease)


Descriere

O persoana cu spasme esofagiene are contractii anormale ale muschilor din esofag. În mod normal, esofagian contractul muschii intr-un mod organizat pentru a propulsa produsele alimentare în jos esofag. Spasme ale muschilor esofagiene poate preveni mâncare de la intrarea stomac. Simptomele de spasmul esofagian includ dificultati la înghitire si senzatia ca ceva este blocat in gat. Alte simptome includ dureri în piept, dureri în etajul abdominal superior, arsuri la stomac, varsaturi, si pierderea in greutate.

Spasmul esofagian difuz este o serie de contractii musculare necoordonate, care împiedica în mod normal, produsele alimentare din deplasarea de la esofag la stomac. Aceste spasme pot fi foarte dureroase. Alimentele foarte calde sau reci pot provoca simptome. Durerea în piept este un simptom comun al spasmului esofagian, si pot fi confundate cu angina pectorala cardiace. Cauza acestei tulburari nu este cunoscuta.

Cauze si factori de risc

Cauzele spasmului esofagian difuz nu sunt bine întelese. Este clar, însa, ca multe cazuri sunt cauzate de reflux gastroesofagian necontrolate. De aceea, un studiu empiric de medicamente suprimarea acid este de multe ori terapie de prima linie. Acesta a fost de asemenea raportate ca bauturile foarte reci sau calde se poate declansa un spasm esofagian, tratamentul si evitarea beneficiaza unii oameni.

Diagnostic si Tratament

Tratamentul spasmului esofagian poate include medicamente pentru a controla spasme, procedurile esofagiene dilatarea, si chirurgie. Mai multe medicamente, printre care nitroglicerina si blocante ale canalelor de calciu sunt utilizate pentru a trata aceasta conditie. Terapia de supresie de acid, cum ar fi inhibitorii pompei de protoni, de multe ori sunt terapie de prima linie. Toxina botulinica, care inhiba eliberarea de acetilcolina din terminatiile nervoase, injectat deasupra sfincterului esofagian inferior poate fi de asemenea utilizat în tratamentul DES. Studii mici au sugerat beneficia de dilatarea cu balon endoscopic la anumiti pacienti.

...