Prevenirea atacului de cord


Piept | Cardiologie | Prevenirea atacului de cord (Disease)


Descriere

Un atac de cord apare atunci cand fluxul de sange la o parte din inima ta este blocat pentru o perioada suficient de lunga ca o parte a muschiului inimii este deteriorat sau moare. Acesta este, de asemenea, numit un infarct.

Cauze si factori de risc

Cele mai multe atacuri de cord sunt cauzate de un cheag de sange care blocheaza una dintre arterele coronare. Arterelor coronare aduc sânge si oxigen la inima. Daca fluxul de sange este blocat, inima este infometat de oxigen si celule cardiace mor.

O substanta greu numita placa se poate construi pana in peretii arterelor coronare. Aceasta placa este formata din celule de colesterol si alte. Un atac de cord poate avea loc ca urmare a placii de aterom.

Cauza de atacuri de cord nu este întotdeauna cunoscuta.

Diagnostic si Tratament

Un stil de viata sanatos poate ajuta la prevenirea atacurilor de inima. Aceasta poate include:

(1) Renuntarea la fumat daca fumati, si evitarea fumatului pasiv.

(2) Mentinerea o dieta sanatoasa, care este scazut în grasimi si colesterol scazut.

(3) Exercitarea în mod regulat

. (4) Gestionarea stres.

(5) Controlul tensiunii arteriale.

(6) Gestionarea nivelul zaharului din sânge, daca aveti diabet zaharat.

(7) Vazând-va medicului dumneavoastra în mod regulat pentru check-up-uri.

Motive pentru esecul în mentinerea unui stil de viata sanatos pentru prevenirea unui atac de cord:

(1) Lipsa de informare pe care le au deja ateroscleroza coronariana, si ignoranta ca ateroscleroza coronariana si atacurile de cord pot fi prevenite;

(2) Refuzul de incapacitatea sau sa renunte la fumat tigara;

(3) Lipsa de exercitiu, un exces de grasimi si colesterol din dieta lor, precum si incapacitatea de a pierde excesul de greutate;

(4) Neîndeplinirea sa profite din plin de medicamente care imbunatatesc profilurile de colesterol, de obicei, de teama de efecte secundare potentiale.

De asemenea, o dieta inima sanatoasa o astfel de dieta saraca în grasimi si o dieta saraca în sare. Posibilitati de alimentatie o dieta bine-rotunjite, mese mici, frecvente sunt, de asemenea, recomandat, împreuna cu limitator de colesterol in dieta la mai putin de 200 de miligrame pe zi.

Consumul de alimente care sunt bogate in omega-3 acizi grasi: Omega-3 sunt prezenti în somon, ton, macrou si. Nucile si semintele de in sunt, de asemenea, bogate în omega 3.

...