Deget ciocan (ruptură de tendon)

Mâini | Ortopedie | Deget ciocan (ruptură de tendon) (Disease)


descriere

In medicina, degetul ciocan, de asemenea, degetul de baseball, a scazut cu degetul si (mai general) un prejudiciu de tendon extensor, este o leziune a tendonului extensor al degetelor digitorum la articulatiei interfalangiene distale (DIP).

Cauze si factori de risc

Rezulta din hiperflexionul tendonului extensor digitorum, si, de obicei, se produce atunci cand o minge (cum ar fi o softball, baschet, volei sau), în timp ce e prinsa, loveste un deget întins si blocajelor lor - crearea unei rupturi a tendonului extensor sau intins digitorum.

Diagnostic si Tratament

Pacientii care se prezinta cu degetul ciocan vor avea dureri la nivelul articulatiei DIP, si va fi în imposibilitatea de a prelungi în comun. Acesta ar trebui sa fie determinata prin intermediul radiografiei daca extensor tendonul digitorum a avut de la falange, care vor necesita o interventie chirurgicala pentru a reatasati tendonul si ar trebui sa se faca în termen de 10 de zile de la rana.

Tratamentul chirurgical este folosit atunci cand degetul Ciocan prezinta ca o leziune deschisa sau daca ciocanul osos implica mai mult de 30% din suprafata articulare de comun. Daca extensia pasiva nu poate fi realizat, chirurgie va pune degetul într-o pozitie neutra si faceti o sârma prin DIP la PIP, fortând imobilizare si eliminarea respectarea pacientului pentru re-ranire. ...You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».