Regurgitare aortică (insuficienţă aortică)


Piept | Cardiologie | Regurgitare aortică (insuficienţă aortică) (Disease)


Descriere

Insuficienta cardiaca este, de asemenea, cunoscut sub numele de regurgitare aortica. Aceasta conditie reprezinta o scurgere de valva aortica a inimii care provoaca sânge sa curga în sens invers în timpul diastolei ventriculare, de la aorta in ventriculul stang.

Simptomele de insuficienta aortica sunt similare cu cele ale insuficientei cardiace si includ dispnee la efort, ortopnee si dispnee paroxistica nocturna. Palpitatii si angina pectorala poate fi, de asemenea, simtit. De asemenea, pot include: lesin, oboseala oboseala, excesiva, neregulate, curse rapide,, pounding, sau fluturandu-puls. În cazurile acute pot exista cianoza si soc circulator. Insuficienta cardiaca prezinta de obicei nici un simptom timp de multi ani. Simptomele pot aparea treptat sau brusc.

Cauze si factori de risc

Insuficienta cardiaca poate rezulta din orice afectiune care slabeste valva aortica. În febra trecut, reumatice a fost cauza principala a insuficientei aortice. Acum, ca antibioticele sunt utilizate pentru a trata febra reumatice, alte cauze sunt mai frecvent observate. Cauzele de insuficienta aortica pot include: spondilita anchilozanta, disectie aortica, congenitale (prezente la nastere), probleme de supapa, endocardite, hipertensiune arteriala, sindromul Marfan, sindromul Reiter, sifilis, lupus eritematos sistemic.

Diagnostic si Tratament

Insuficienta cardiaca pot fi vazute pe: aortica angiografie, ecografie Doppler, Ecocardiografie - examinarea cu ultrasunete a inimii, cateterism cardiac stang, ecocardiograma transesofagiana. Un ECG sau piept X-ray pot arata umflarea camera de stanga inima jos. Daca nu exista simptome sau daca simptomele sunt usoare, ar putea fi necesar doar pentru a obtine o ecocardiografie din timp în timp si sa fie monitorizata de catre un furnizor de îngrijire a sanatatii.

Daca tensiunea arteriala este mare, atunci tratamentul cu anumite medicamente tensiunii arteriale poate ajuta la incetinirea agravare a regurgitarii aortice. Chirurgie pentru a repara aorta poate fi necesara în cazul în care conditia este cauzata de tulburari ale aortei.

...