Prolaps de valvă mitrală


Piept | Cardiologie | Prolaps de valvă mitrală (Disease)


Descriere

Prolaps de valva mitrala (de asemenea, cunoscut sub numele de sindromul suflu si sindromul clic lui Barlow) este cea mai comuna anomalie cardiaca supapa, care afecteaza cinci la zece la suta din populatia lumii. O valva mitrala normala consta din doua pliante subtiri, situate între atriul stang si ventriculul stang al inimii. Pliante valva mitrala, modelate în mod asemanator parasute, se anexeaza la peretele interior al ventriculului stang printr-o serie de siruri de caractere numit chordae.

La pacientii cu prolaps de valva mitrala, aparate mitrala (pliante supape si chordae) devine afectate printr-un proces numit degenerare myxomatous. În degenerare myxomatous, proteine de colagen structurala face anormal si provoaca îngrosarea, extindere, si redundanta a brosuri si chordae. Atunci când contractul de ventriculi, redundante pliante prolaps (flop înapoi) în atriul stang, permitand uneori scurgere de sange prin deschiderea supapei (regurgitare mitrala). Când severa, insuficienta mitrala poate duce la insuficienta cardiaca si ritm cardiac anormal. Cei mai multi pacienti sunt complet constienti de procidenta de valva mitrala. Altii pot experimenta o serie de simptome discutate mai jos.

Cele mai multe persoane cu prolaps de valva mitrala nu au simptome, cu toate acestea, cei care nu se plâng de obicei de simptome cum ar fi oboseala, palpitatii, dureri în piept, anxietate, dureri de cap si migrene. Accident vascular cerebral este o complicatie foarte rara de prolaps de valva mitrala.

Oboseala este motivul cel mai frecvent, desi motivul pentru care oboseala nu este înteles. Pacientii cu prolaps de valva mitrala pot avea dezechilibre în sistemul lor nervos autonom, care regleaza ritmul cardiac si respiratie. Aceste dezechilibre pot provoca inadecvate de livrare de oxigen din sânge a muschilor în timpul antrenamentelor de lucru, cauzând astfel oboseala.

Cauze si factori de risc

Prolaps de valva mitrala (MVP), sindromul are o tendinta puternica ereditara, desi cauza exacta nu este cunoscuta. Membrii familiei afectate sunt adesea înalt, subtire, cu bratele lungi si degete, si spatele drepte. Acesta este vazut cel mai frecvent la femei 20 - 40 de ani, dar, de asemenea, apare la barbati.

Diagnostic si Tratament

Medicii pot diagnostica prolaps de valva mitrala, la orice varsta. Medicul este cel mai probabil pentru a detecta prolaps de valva mitrala de a asculta inima cu ajutorul unui stetoscop. Daca o persoana are prolaps de valva mitrala, medicul poate auzi sunetele clic, care sunt comune în prolaps de valva mitrala. Medicul poate auzi, de asemenea, un murmur cardiac, daca o persoana are sânge curge înapoi prin valva mitrala (regurgitare de valva mitrala).

...