Obezitate şi pierdere în greutate


General sau altele | Fitness şi Medicină Sportivă | Obezitate şi pierdere în greutate (Disease)


Descriere

Obezitatea înseamna a avea grasime corporala prea multa. Aceasta este diferita de excesul de greutate, ceea ce înseamna o greutate prea multa. Greutatea poate veni de la muschi, oase, grasimi si / sau a apei din corp.

Cauze si factori de risc

Obezitatea apare în timp, atunci când cineva manânca mai multe calorii decat le foloseste. Fiind obezi, creste riscul de diabet zaharat, boli de inima, accident vascular cerebral, artrita si unele tipuri de cancer.

Diagnostic si Tratament

În cazul în care un medic considera ca o persoana este supraponderala sau obeza, el sau ea va revizui istoricul de sanatate, de obicei, în detaliu, efectua un examen fizic si va recomanda unele teste.

Cele mai multe programele de slabire poate ajuta la a pierde in greutate la inceput. Exista doua tipuri de interventii chirurgicale pierdere în greutate care lucreaza în doua moduri diferite: prin restrictie si malabsorbtie. Prin malabsorbtie -o zona de intestin este omisa, astfel, mai putine calorii sunt absorbite, ceea ce duce la pierderea in greutate. Prin chirurgie pierderea in greutate restrictie-actioneaza prin prevenire stomacul de la intindere la dimensiunea completa. În mod normal, stomacul poate organiza sase cupe de produse alimentare. Dupa operatia de pierdere in greutate, stomacul poate detine doar o ceasca sau cam asa ceva. Acest lucru duce la sentimentul de plin mai repede, manânca mai putin, si de a pierde in greutate.

...