Supradozaj de antiinflamatoare steroide

General sau altele | - Altele | Supradozaj de antiinflamatoare steroide (Disease)


Descriere

Un supradozaj este atunci când o persoana are mai mult decât suma normala sau recomandata de ceva, de obicei, un drog, in organism. Un supradozaj poate duce la simptome grave, daunatoare sau deces. Daca se întâmpla supradozaj din greseala, aceasta se numeste o supradoza accidentala. De exemplu, un copil poate lua accidental medicamentele de inima ale unui adult.

Un supradozaj nu este la fel ca o intoxicatie, desi efectele pot fi aceleasi. Intoxicatiile apare atunci când cineva sau ceva (cum ar fi mediul) pe care le expune la substante chimice periculoase, plante, sau alte substante nocive, fara a sti. Simptome: în ochi, urechi,, gât, nas si gura: zgomote în urechi, vedere încetosata, gastro-intestinale: diaree, pirozis, greata, dureri de stomac (sângerare este posibil, în stomac si intestine), varsaturi. În plamâni: respiratie - respiratie dificila, - lent, respiratie suieratoare. În sistemul nervos: dureri de cap, agitatie, incoerenta (greu de inteles), confuzie, coma, somnolenta, convulsii, ameteli, instabilitate. În pielea: frasin, transpiratii.

Cauze si factori de risc

Ibuprofenul este un tip de medicament anti-inflamator de droguri (AINS). Supradozajului cu ibuprofen se produce atunci când cineva accidental sau intentionat are nevoie de mai mult decât suma normala sau recomandata din acest medicament.

Diagnostic si Tratament

Furnizorul de îngrijire a sanatatii va masura si monitoriza semnele vitale ale pacientului, inclusiv temperatura, pulsul, rata de respiratie, si a tensiunii arteriale. Simptomele vor fi tratate în mod corespunzator. Pacientul poate primi: carbune activat si laxativ. Recuperarea este foarte probabil ca, cu tratament medical prompt.

...You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».