Panhypopituitarism (hipopituitarism)


General sau altele | - Altele | Panhypopituitarism (hipopituitarism) (Disease)


Descriere

Hipopituitarism este un sindrom clinic de deficit în productia de hormon hipofizar. Acest lucru poate duce la tulburari care implica glanda pituitara, hipotalamus, sau structurile din jur. Panhypopituitarism se refera la implicarea tuturor hormonilor hipofizari, cu toate acestea, doar 1 sau mai multe hormoni hipofizari sunt adesea implicate, rezultând în hipopituitarism izolat sau partiala.

Acesti pacienti sunt înlocuite medical în general, asimptomatice, dar necesita doze crescute de glucocorticoizi în urma orice forma de stres, emotional sau fizic. Stres mai frecvent este infectia. Nu se potriveste cu doza glucocorticoizi la stres cauzeaza decompensare acuta. Acesti pacienti prezinta cu greata si varsaturi si pot fi hipotensive si prost-apar. Un pacient de prezentare initiala a hipopituitarism nediagnosticate pot fi prezentate cu acest stat pune in pericol viata decompensata sub stres.

Cauze si factori de risc

O criza suprarenale (insuficienta acuta cortizol) este viata în pericol si ar trebui sa fie tratate cu promptitudine. Cand apare hipotiroidismul concomitent cu insuficienta cortizol, substitutie cu glucocorticoizi trebuie sa preceada de inlocuire hormonilor tiroidieni. Acest lucru reduce riscul de insuficienta cortizol posibile care rezulta din cereri crescute din cauza metabolismului consolidata.

Pacientii cu hipopituitarism sunt mentinute pe terapii hormonale înlocuitoare pentru viata, cu exceptia cazului în tulburare cauzal este inversata prin tratament sau de conditie fizica history. This este cel mai adesea cauzate de afectarea glandei. La copii, deteriorarea glandei pituitare poate fi cauzata de o infectie, factori genetici, accident vascular cerebral, tumori pe glanda pituitara, cancer care sa raspândit, prejudiciul, nici o cauza cunoscuta.

Diagnostic si Tratament

Terapia consta din înlocuirea de hormoni lipsesc. Medicamente folosite includ: corticosteroizii, hormoni tiroidieni, hormoni sexuali, hormon de crestere, DDAVP (desmopresina).

...