Priapism (erecţie persistentă)


Pelvis/Bazin | Urologie | Priapism (erecţie persistentă) (Disease)


Descriere

Priapismul este o afectiune potential dureroase medicala, în care penisul erect sau clitorisul nu revine la starea sa flasca, în ciuda absentei de stimulare atât fizice, cât si psihice, în termen de patru ore.

Cauze si factori de risc

Exista doua tipuri de priapism: low-flux si de mare debit, 80% pâna la 90% din punct de vedere clinic priapisms prezentate sunt tulburari de debit scazut. Low-fluxul de sânge nu implica în mod adecvat a reveni la corpul de organe. Maxima în flux implica un scurt-circuit a partway sistemului vascular de-a lungul organe. Mecanismele de cauzali sunt greu de înteles, dar implica factori complecsi, neurologice si vasculare.

Diagnostic si Tratament

Priapism ischemic - rezultatul de sânge nu fi capabil de a iesi penisului - este o situatie de urgenta care necesita tratament imediat. Acest tratament, de obicei, începe cu o combinatie de drenare de sânge de la nivelul penisului si folosind medicamente.

Priapism Nonischemic de multe ori dispare cu nici un tratament. Pentru ca nu exista un risc de deteriorare a penisului, medicul dumneavoastra va poate sugera o abordare ceas-si-asteapta. Punerea gheata si presiunea asupra perineu - regiunea dintre baza penisului si anus - poate ajuta termina erectia.

Chirurgia poate fi necesara, în unele cazuri, pentru a insera material care blocheaza temporar fluxul de sange la nivelul penisului. Organismul absoarbe în cele din urma materialul. Chirurgia poate fi, de asemenea, necesara pentru a repara arterelor sau daune care rezulta din tesutul un prejudiciu.

...