Paduchi pubieni

Piele | Dermatologie | Paduchi pubieni (Disease)


Descriere

Paduchi pubieni (adesea numit crabi din cauza lor crab-ca aspect sub un microscop) sunt sase picioare creaturi care infesteaza parul cel mai frecvent in zona pubiana, desi ele, de asemenea, poate infesta parul de pe corp altele. În cele mai multe cazuri, paduchi pubieni sunt transmise pe cale sexuala de la parul pubian de la o persoana la alta. Dar paduchi pot fi contractate în alte moduri, de asemenea - de la îmbracaminte infestate, prosoape, lenjerie de pat si.

Cauze si factori de risc

Daca infestarea este format din mai multe paduchi adulti, simptomele pot fi vizibile imediat. Dar daca infestarea implica initial o paduchi câteva care stabilesc apoi oua, o persoana nu poate avea nici un simptom timp de 2 pâna la 4 saptamâni, pâna când ouale eclozeaza.

Uneori, muscaturi de paduchi poate provoca, de asemenea, zona infestata pentru a deveni inflamate si decolorat din cauza o reactie la proteinele din saliva paduchi. Constanta mâncarime si zgarieturi poate provoca zona sa devina crud si sa conduca la o infectie bacteriana secundara. Scarpinatul, de asemenea, poate ajuta paduchi pubieni sa se raspândeasca.

Diagnostic si Tratament

De obicei, paduchi pubieni pot fi tratate la domiciliu. Dar daca cineva in casa le are, este important sa se ia masuri de precautie, astfel încât acestea sa nu se raspândeasca. Desi este posibil sa fie infestate si nu au simptome, persoanele cu paduchi pubieni au, de obicei mâncarime. Acest lucru poate agrava pe timp de noapte, atunci când paduchi devin active si îngroape capul lor în interiorul foliculilor de par pubian sa se hraneasca cu sangele unei persoane.

...You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».