Furie


General sau altele | Neurologie | Furie (Disease)


Descriere

Suparare este cea mai usoara forma de furie, iar furia este cel mai intens. E o ramasita de evolutia timpurie - reactie lupta-sau-zbor, care ne permite sa facem fata amenintarilor. Oamenii într-o stare de furie deveni fizic violent, si sunt în imposibilitatea de a se calma pâna ce sursa de furie nu mai este prezenta sau este incapabil persoana.

Cauze si factori de risc

Furia este o reactie primara, considerat a fi o stare de urgenta. Oamenii care au sentimente de furie în mod regulat tind sa fie deprimati. Atunci când sentimentele de furie sunt reprimate, ele pot provoca stres pentru inima.

Diagnostic si Tratament

Simptomele de depresie, furie si mânie sunt tratabile. Depresia poate fi medicamentata pentru a trata dezechilibrele chimice prezente în creier, si terapia cognitiv-comportamentala poate fi folosita ca un instrument de predare pentru a face fata cu procesele de gandire negative. Cursuri de management al furiei preda raspunsurile sanatoase impotriva furie, cum ar fi exercitii de respiratie, de meditatie si exercitii de comunicare.

...