Distrofie simpatică reflexă


General sau altele | Ortopedie | Distrofie simpatică reflexă (Disease)


Descriere

Distrofie Reflex simpatic este o boala progresiva cele mai multe ori initiata de traumatisme la un nerv, plex, sau a tesutului moale. Componentele cele cinci sunt durere, edem, tulburari vegetative, tulburari de miscare, precum si modificarile trofice. Boala evolueaza în etape ca progresul insidios-a lungul timpului. Durata de timp un pacient ramâne într-un stadiu determinat este necunoscut.

În orice stadiu de distrofie simpatica reflexa, complexul simptom pot fi disociate. Distrofie Reflex simpatic apare într-o parte a corpului care pare sa sensibilizeze un pacient, astfel încât un prejudiciu reusita poate initia procesul în zona nou traumatizat. Durata de timp acest sensibilizare dureaza este necunoscut. Durerea este cel mai dezactivarea si cel mai dificil aspect al bolii pentru a trata. Cel putin în fazele timpurii durerea este mentinuta cu simpatie, dar cu timpul devine independent de simpatie.

Cauze si factori de risc

Cauza sindromului de distrofie simpatica reflexa nu este cunoscuta, dar este de multe ori legat de un prejudiciu sau infectie, care poate inflama un nerv. În cazuri rare, o boala, cum ar fi un accident vascular cerebral sau atac de cord, ar putea fi cauza. Durerea de sindrom reflex simpatic distrofie este, în general, mai mare decât gradul de severitate al prejudiciului care la provocat.

Diagnostic si Tratament

În prezent, nu exista nici un leac pentru sindromul reflex simpatic distrofie, desi de cercetare se face pentru a gasi unul. Cu toate acestea, sindromul reflex simpatic distrofie pot fi tratate si poate intra in remisie, daca se obtine un tratament prompt. Tratamente pentru sindromul reflex simpatic distrofie sunt destinate pentru a trata durerea si pierderea functiei, care pot rezulta din starea.

...