Acarbose

Roxane Laboratories, Inc. | Acarbose (Medication)

Desc:

Acarboza este utilizata pentru a trata pacientii cu diabet zaharat non-insulino-dependent, care sunt insuficient controlati doar cu dieta, sau pacientii cu carora le sunt asociate dieta cu medicamente antidiabetice orale. Acarboza este folosita pentru a controla valorile glucozei (zaharului din sânge). Acest lucru este posibil deoarece acarboza actioneaza prin incetinirea digestiei si aceasta scade de zaharul din sânge anormal de mare, care are loc dupa mese.

Acest medicament trebuie luat pe cale orala, de obicei, o data pe zi, sau conform indicatiilor medicul dumneavoastra. Nu creasteti sau sa scadeti doza sau frecventa fara sfatul medicului dumneavoastra.

...


Side Effect:

De obicei Acarboza poate provoca urmatoarele reactii adverse:gaze in exces in stomac si intestine (meteorism sau vânt), dureri abdominale, diaree, greata, varsaturi, si indigestie. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului dumneavoastra.

Reactii adverse mai rare, dar severe includ, printre alergie - eruptii pe piele, mâncarimi, dificultati de respiratie, edeme ale buzelor, limbii, sau a fetei, sau urticarie; retentie de lichide (edeme), icter, hepatita, sau scaderea numarului de trombocite in sânge cunoscute sub numele de trombocitopenie. Daca observati oricare dintre acestea anunta peronalul medical imediat.

...


Precaution:

Inainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la orice medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alte medicamente si daca aveti sau ati avut vreodata oricare din urmatoarele conditii:boli inflamatorii intestinale, cum ar fi colita ulceroasa sau boala Crohn, hernie, intestinal, boli hepatice sau renale.

In timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandata utilizarea acest medicament fara recomandarea medicului.

...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».