Allegra


Sanofi-Aventis | Allegra (Medication)


Desc:

Allegra/fexofenadinei clorhidrat este un antihistaminic care reduce efectele naturale histamina chimice în organism. Histamina poate produce simptome de stranut, mâncarime, ochi înlacrimati, si curge nasul.

Allegra este utilizat pentru a trata simptomele de alergii sezoniere (febra fânului) la adulti si copii. Allegra este, de asemenea, utilizat pentru a trata mâncarimi ale pielii si urticarie cauzate de o afectiune numita urticarie cronica idiopatica la adulti si copii.

Allegra/fexofenadinei clorhidrat este un alb pentru pudra alba cristalina. Este liber solubil în metanol si etanol, putin solubila în cloroform si apa si insolubil in hexan.

...

Side Effect:

Încetati sa luati fexofenadinei si sunati-va medicului daca aveti febra, frisoane, dureri in tot corpul, tuse, sau alte simptome de gripa.

Mai putin grave efecte secundare pot include:greata, diaree, tulburari gastrice; crampe menstruale; somnolenta, obosit sentimentul; dureri de cap; sau dureri musculare sau spate. Sucuri de fructe, cum ar fi grapefruit, portocale si mere pot reduce biodisponibilitatea si expunerea fexofenadinei. Acest lucru se bazeaza pe rezultatele de 3 studii clinice folosind histamina induse de piele pustule si eruptiile cuplate cu analiza farmacocinetica populatiei.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava, cum ar fi:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. Aceasta nu este o lista completa de efecte secundare posibile. ...

Precaution:

Înainte de utilizarea Allegra cere medicului dumneavoastra sau farmacistului daca este sigur pentru a lua o daca sunteti alergic la orice medicamente sau daca aveti boli de rinichi.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...