Allerhist - 1


Warner Chilcott | Allerhist - 1 (Medication)


Desc:

Allerhist-1/clemastine este utilizat pentru a trata stranut, curge nasul, mâncarimi ochii umezi, urticarie, eruptii cutanate, mâncarime, si alte simptome ale alergiilor si raceala.

Allerhist-1/clemastine este un antihistaminic care blocheaza efectele histaminei chimice apar în mod natural în corpul dumneavoastra.

...

Side Effect:

Sunt cele mai frecvente efecte secundare Allerhist-1 poate determina:somnolenta, ameteli, dureri de cap, constipatie, stomac deranjat, vedere încetosata, probleme de mers pe jos sau neîndemânare, sau gura uscata, nas sau gât. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Mai rare, dar grave efecte secundare includ:mentale sau starea de spirit modificari halucinatii, iritabilitate, nervozitate, zgomote în urechi, sau probleme urinare, usor vânataie sau sângerare, batai ale inimii rapide sau neregulate, sechestru. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat.

Solicitati imediat asistenta medicala daca observati oricare dintre urmatoarele simptome de o reactie alergica:eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fata sau urticarie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la clemastine sau daca aveti orice alte alergii. Informati medicul dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:probleme cum ar fi astm sau emfizem, glaucom, probleme cardiace, hipertensiune arteriala, boli hepatice, convulsii, probleme de stomac, cum ar fi ulcere sau blocaj, hipertiroidism sau urinare probleme de respiratie.

Pentru ca Allerhist-1 poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...