Allopurinol

GlaxoSmithKline | Allopurinol (Medication)

Desc:

Alopurinol injectie este folosit pentru a preveni sau a trata guta, niveluri ridicate de acid uric în sânge, care poate fi cauzata de anumite medicamente de cancer, si pietre la rinichi. Acesta actioneaza prin reducerea productiei de acid uric în organism.

Poate dura mai multe luni sau mai mult înainte de a te simti plin beneficiul alopurinol. Alopurinol poate creste numarul de atacuri de guta în timpul primele luni care le ia, desi în cele din urma aceasta va preveni atacurile.

...


Side Effect:

Alopurinol poate provoca reactii adverse. Spuneti medicului dumneavoastra daca oricare dintre urmatoarele simptome persista sau agrava:suparat stomac, greata, diaree sau somnolenta.

Unele reactii adverse pot fi grave. Urmatoarele simptome sunt mai putin frecvente, dar daca aveti oricare dintre ele, cauta îngrijiri medicale imediat:piele eruptii cutanate, dureroase urinare, sânge în urina, iritare a ochilor, umflarea buzelor sau gura, febra, durere în gât, frisoane, si alte semne de infectie, pierderea poftei de mâncare, neasteptate scadere în greutate, mâncarime. ...


Precaution:

Înainte de a utiliza alopurinol spune furnizorul dumneavoastra de sanatate-daca sunteti alergic la acest medicament sau daca aveti orice alte alergii. Informati medicul dumneavoastra daca aveti sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de ficat, boli renale, diabet, hipertensiune arteriala (hipertensiune arteriala), diete neobisnuit ca postul si daca utilizati alte medicamente.

Nu este recomandat pentru a conduce vehicule sau de a folosi utilaje grele, în timp ce utilizati acest medicament pâna când sunteti sigur ca va sunt capabili de a face aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».