Almotriptan


Janssen Pharmaceutica | Almotriptan (Medication)


Desc:

Almotriptan este un medicament triptan pentru tratamentul de dureri de cap migrena. Almotriptan este o clasa de medicamente numite selectivi serotoninei receptorilor dopaminergici. Acesta actioneaza prin îngustarea vaselor de sânge în creier, oprirea semnalele durerii trimise la creier, si eliberarea de substante naturale care provoaca durere, greata si alte simptome de migrena de oprire.

Almotriptan prevenirea atacurilor de migrena. Aceasta ajuta la ameliorarea dureri de cap, durere si alte simptome de migrene, inclusiv sensibilitatea la lumina/sunet, greata, si varsaturi. Tratament prompt va permite sa ma întorc la rutina normal si poate reduce nevoia ta de alte medicamente pentru durere.

...

Side Effect:

Obtine ajutor medical de urgenta, daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât.

Opriti utilizarea almotriptan si apel medicul dumneavoastra imediat, daca aveti un grav efect secundar, cum ar fi:sentimentul de durere sau etanseitatea în falca, gât, sau gâtului;

durere toracica sau senzatie grele, durere de raspandire la brat sau umar, greata, transpiratie, sentimentul general de bolnav; amorteala brusca sau slabiciune, mai ales pe o parte a corpului; brusc dureri de cap severe, confuzie, probleme cu viziune, discursul sau echilibru; durere brusca si severa de stomac si diaree cu sânge; Amorteala sau furnicaturi si un aspect palid sau albastru-colorate în degetelor sau degetele de la picioare; sau în cazul în care, de asemenea, luati un antidepresiv - agitatie, halucinatii, febra, puls rapid, reflexele hiperactive, greata, varsaturi, diaree, pierdere de coordonare, lesin.

Mai putin grave efecte secundare pot include:uscaciunea gurii, greata, varsaturi; presiune sau sentiment grele în orice parte a corpului; dureri de cap usoara (nu o migrena); ameteli, somnolenta; sau caldura, roseata sau furnicaturi usoara sub piele. ...

Precaution:

Acest produs pot contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme. Acest medicament nu trebuie luate daca aveti anumite afectiuni medicale.

Înainte de a utiliza acest medicament, consultati medicul sau farmacistul daca aveti antecedente de:boli de inima (de exemplu, dureri în piept, atac de cord), a scazut fluxul de sânge în creier (de exemplu, accident vascular cerebral, atac ischemic tranzitor), boala de circulatie sânge, hipertensiune arteriala necontrolata, anumite tipuri de dureri de cap (migrena hemiplegica sau bazilare).

Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti urmatorii factori de risc pentru boli de inima:diabet, istoric familial de boli de inima, hipertensiune arteriala (controlat), colesterol ridicat, excesul de greutate, fumator, femeie dupa menopauza, masculin de peste 40 de ani.

Daca va aflati la risc ridicat de boli de inima, medicul dumneavoastra poate doriti sa verificati inima ta înainte de prescrierea almotriptan. Acest medicament poate face ametit sau somnolent. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. ...