Alomide


Alcon | Alomide (Medication)


Desc:

Oftalmica de Alomide este indicata pentru tratamentul de oculare semnele si simptomele de tulburari oculare alergice cum ar fi keratoconjunctivitele sezoniere giganto-papilar conjunctivita, sezon si keratoconjunctivitele keratitele atopica sau alergice.

Cel mai frecvent implicate sunt alergeni în aer si lentile de contact, si factori necunoscuti. Lodoxamide pot fi eficiente în alte boli de ochi în care apare reactia de hipersensibilitate imediata de tip I.

...

Side Effect:

Oftalmica de Alomide este în general bine tolerat. Mai frecvent efect secundar a fost acuzat de lumina si trecatoare de disconfort dupa instilare - ardere, jignitor, mâncarime sau ruperea. Oculare adverse au inclus de ardere, disconfort sau jignitor dupa instilare oculare Muriti de nerabdare/prurit, vedere încetosata, ochi uscat, rupere, de descarcare de gestiune, hiperemia, depozite de cristalin si senzatie de corp strain au fost raportate. Eroziune corneene, solzi pe pleoape sau gene, dureri de ochi, ochi edem, ochi calda, umflarea senzatie în ochi, oboseala oculara, chemosis, cornee abraziune, afectiune, cheratita, blefarita, senzatie de lipicios, epitheliopathy, camerei anterioare celulele, alergie si blefarita au fost raportate în cazuri mai putin.

...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informa medicul sau farmacistul daca anterior ati avut orice alergie. Ar trebui sa nu poarte lentilele de contact moi, în timp ce utilizati acest medicament.

Acest medicament poate provoca viziunea ta pentru a estompa temporar dupa ce le-ati aplicat în ochi. Conduce vehicule sau de a folosi utilaje, pâna când acesta a purtat off.

Fiecare recipient de acest medicament ar trebui eliminate patru saptamâni dupa prima deschidere. Ati putea gasi utile pentru a scrie data de deschidere pe ambalaj. Dispune de ele cu atentie, preferabil prin revenirea ei la farmacie.

Acest medicament nu este recomandat pentru copiii sub vârsta de patru ani.

Atunci când se utilizeaza picaturi pentru ochi ar trebui sa ia grija sa nu atingeti ochii sau orice suprafata cu vârf picurator, pentru a evita contaminarea ochi picaturi.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...