Aloprim


Nabi Pharmaceuticals | Aloprim (Medication)


Desc:

Injectie Aloprim este utilizat pentru a preveni sau a trata niveluri ridicate de acid uric în sânge, care pot fi cauzate de cancer de medicamente. Aloprime este un inhibitor de monoaminooxidaza xantina care functioneaza prin provocarea de mai putin de acid uric poate fi produsa de organism.

...

Side Effect:

Aloprim poate provoca efecte secundare. Spuneti medicului dumneavoastra daca oricare dintre urmatoarele simptome persista sau agrava:suparat stomac, greata, diaree sau somnolenta.

Unele reactii adverse pot fi grave. Urmatoarele simptome sunt mai putin frecvente, dar daca aveti oricare dintre ele, cauta îngrijiri medicale imediat:piele eruptii cutanate, dureroase urinare, sânge în urina, iritare a ochilor, umflarea buzelor sau gura, febra, durere în gât, frisoane, si alte semne de infectie, pierderea poftei de mâncare, neasteptate scadere în greutate, mâncarime. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza Aloprim spune furnizorul dumneavoastra de sanatate-daca sunteti alergic la acest medicament sau daca aveti orice alte alergii. Informati medicul dumneavoastra daca aveti sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de ficat, boli renale, diabet, hipertensiune arteriala (hipertensiune arteriala), diete neobisnuit ca postul si daca utilizati alte medicamente.

Nu este recomandat pentru a conduce vehicule sau de a folosi utilaje grele, în timp ce utilizati acest medicament pâna când sunteti sigur ca va sunt capabili de a face aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...