Alosetron


Prometheus Laboratories | Alosetron (Medication)


Desc:

Alosetron este un medicament utilizat pentru a trata sindromul de colon iritabil (IBS) la femeile cu diaree ca simptom lor principale. Acest medicament este utilizat doar în cazurile severe de IBS, care nu au raspuns la alte terapii pentru a reduce simptomele si nu ca o cura. Alosetron blocheaza actiunea de serotonina pe intestin, reduce durerea crampe abdominale, disconfort abdominal, urgenta si diaree cauzate de IBS.

...

Side Effect:

Ca cu orice medicament, Alosetron poate provoca efecte secundare, si cele mai comune este constipatie. Alte reactii adverse mai putin grave includ:durere sau sensibilitate în burta, febra, crampe stomacale, diaree apoasa sau sângeroase, sau sângerari din rect. Daca oricare dintre acestea persista sau obtine mai rau, sunati-va medicului.

Daca aveti oricare dintre urmatoarele conditii, sa caute ajutor medical imediat:probleme de respiratie; urticarie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gâtului; convulsii; probleme musculare de control sau de coordonare, cum ar fi neîndemânare sau tremurând. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza Alosetron, informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la acest medicament sau daca aveti orice alte alergii. Oferi, de asemenea, sa va medicul informatii despre istoricul medical, mai ales daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:probleme, constipatie, diverticulita, boli inflamatorii intestinale, cum ar fi boala Crohn sau colita ulcerativa, alte probleme intestinale, colita ischemica, tromboflebita sau probleme cu ficatul de coagulare a sângelui.

În timpul sarcinii sau alaptarii, nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...