Aloxi


Eisai | Aloxi (Medication)


Desc:

Aloxi/palonosetron blocuri actiunile de produse chimice în organism, care poate declansa greata si varsaturi. Aloxi este utilizat pentru a preveni greata si varsaturi, care pot fi cauzate de medicament pentru tratarea cancerului (chimioterapie). Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru a preveni greata si varsaturi dupa o interventie chirurgicala. Acesta actioneaza prin blocarea hormon (serotonina) care provoaca varsaturi.

Acest medicament este dat prin injectare într-o vena de un cadru medical. Aceasta se administreaza de obicei 30 de minute înainte de chimioterapie sau chiar înainte de anestezie pentru chirurgie.

...

Side Effect:

efectele secundare ale folosind acest medicament pot include:dureri de cap, constipatie, diaree, ameteli sau poate sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, anuntati medicul sau farmacistul prompt.

Obtineti ajutor medical imediat daca apar oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave:severa ameteli, lesin, rapid/neregulate ale inimii.

Caute ajutor medical imediat daca observati oricare dintre urmatoarele simptome de o reactie alergica grava include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Nu ar trebui sa utilizati Aloxi daca sunteti alergic la palonosetron sau la medicamente similare, cum ar fi dolasetron (Anzemet), granisetron (Kytril) sau ondansetron (Zofran). Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca aveti orice boala, mai ales inima probleme.

Deoarece Aloxi/palonosetron poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...