Alpha - 1 - proteinase inhibitor - injection


Unknown / Multiple | Alpha - 1 - proteinase inhibitor - injection (Medication)


Desc:

Acest medicament este utilizat pentru a trata problemele pulmonare (emfizem) cauzate de o anumita boala ereditara (deficit de alfa-1-proteinaza inhibitor). La persoanele cu aceasta conditie, leziuni pulmonare este cauzata de elastaza, o substanta naturala, care organismul are nevoie pentru a ucide bacteriile în plamâni.

Inhibitor de alfa1-proteinaza (umane) este un preparat steril, stabil, liofilizat de purificat umane alfa1-proteinaza Inhibitor (a1-PI), de asemenea, cunoscut sub numele de alfa1-antitripsina. Acesta contine suma etichetate de alfa1-PI functional active în miligrame pe flacon (mg/flacon), determinat prin capacitatea de a neutraliza porcina elastaza pancreatice.

...

Side Effect:

Contactati medicul imediat daca observati oricare dintre aceste efecte secundare:senzatie de constrictie respiratie suieratoare sau piept, urticarie sau eruptii cutanate.

Reactii adverse mai putin grave, de asemenea, pot aparea în timpul tratamentului cu acest medicament, cum ar fi:febra, simtiti ametit sau lightheaded. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:selectiva deficit de IgA cu anticorpi iga, boala de ficat, inima probleme (cum ar fi insuficienta cardiaca).

Acest medicament poate face ametit sau somnolent. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita de bauturi alcoolice.

Deoarece acest medicament se face din sânge uman, exista o sansa foarte mic ca pot obtine infectii la ea (cum ar fi infectii virale cum ar fi hepatita). Se recomanda ca veti obtine vaccinari corespunzatoare (cum ar fi hepatita A si B) si ca oamenii da acest medicament se ocupe de medicamente cu precautie speciale pentru prevenirea infectiilor virale. În timpul sarcinii, acest medicament trebuie utilizat numai atunci când în mod clar este necesar. ...