Alphagan


Allergan | Alphagan (Medication)


Desc:

Alphagan P reduce cantitatea de lichid în ochi, care scade presiunea din interiorul ochiului. Alphagan P este utilizat pentru a trata glaucom cu unghi deschis sau hipertensiune oculara (înalta presiune din interiorul ochiului).

...

Side Effect:

Opri utilizarea Alphagan si a obtine ajutor medical de urgenta daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât.

Sunati-va medicului o data daca aveti oricare dintre aceste reactii adverse grave:ritmul cardiac lent sau inegale; pounding batai de inima sau fâlfâind în piept; respiratie superficiala, sentimentul ca se putea trece; severe umflare, roseata sau disconfort în sau în jurul ochi; dureri de ochi sau udare crescut; sau amorteala sau infiorat senzatie în mainile sau picioarele.

Mai putin grave efecte secundare pot include:ardere, jignitor sau mâncarime de ochi; sentimentul ca ceva este în ochi; încetosata; roseata a ochiului sau pleoapei; usor umflate sau umflat ochii; sensibilitate la lumina; greata, stomac deranjat; dureri de cap, ameteli; dureri musculare; sentimentul obosit; probleme de somn (insomnie); uscat nas sau gura; sau gust neobisnuit sau neplacut în gura. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la Brimonidina sau daca aveti orice alte alergii. Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special din:vas de sânge boli (thromboangiitis obliteranta), sânge tulburari de circulatie (insuficienta coronariana sau cerebrala), depresie, severe boli de inima, boli de rinichi, boala hepatica, boala Raynaud, scaderea tensiunii arteriale la picioare (hipotensiune arteriala ortostatica).

Acest medicament poate face sa va ametit sau somnolent sau provoca încetosata. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta sau de viziune clara pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Bauturi alcoolice ar trebui sa fie limitat.

Se recomanda prudenta atunci când se utilizeaza acest medicament la copii, deoarece acestea pot fi mai sensibile la efectele sale secundare, în special somnolenta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...