Alphanate


Grifols Bilogicals | Alphanate (Medication)


Desc:

Alphanate este un detergent solvent de înalta puritate si pregatirea tratat termic umane coagularii factor VIII (factor de antihemophilic), liofilizat, Ph. Eur. Alphanate contine, de asemenea, factorul von Willebrand uman la niveluri farmacologic eficiente.

Acest medicament actioneaza prin temporar cresterea nivelurilor de factor VIII sau von Willebrand factor în sânge pentru a ajuta la coagularea. Acest medicament este utilizat pentru a trata sau preveni sângerare episoade în adulti cu hemofilie A. Acesta este, de asemenea, utilizat pentru a trata legate de prejudiciu episoade de sângerare la adulti si copii cu boala von Willebrand.

...

Side Effect:

Apel medicul dumneavoastra imediat daca aveti un grav efect secundar, cum ar fi:usor vânataie, crescut de sângerare episoade; sângerarea dintr-o rana sau în cazul în care medicamentul a fost injectat; febra scazuta cu eruptii cutanate, si dureri articulare, umflatura, sau rigiditate; amorteala brusca sau slabiciune, mai ales pe o parte a corpului; brusc dureri de cap severe, confuzie, probleme cu viziune, discursul sau echilibru; scaune negre, sângeroase sau zabovi; tuse cu sânge sau voma care arata ca motive de cafea; sau greata, dureri de stomac superioara, mâncarime, pierderea poftei de mâncare, urina închisa la culoare, lut-colorate scaune, icter (îngalbenirea pielii sau a ochilor).

Mai putin grave efecte secundare pot include:constipatie; umflarea, jignitor sau iritatie în cazul în care a fost dat injectie; eruptii cutanate sau mâncarime; umflarea în mainile sau picioarele; durerea în brate sau picioare; frisoane; sau ameteli.

Aceasta nu este o lista completa de efecte secundare si altele pot aparea. Sunati-va medicului pentru sfaturi medicale despre efectele secundare. ...

Precaution:

Nu trebuie sa fie utilizate pentru cei cu VWD severa în curs de interventii chirurgicale majore. Contine plasma umana; Monitor pentru transmiterea infectiei posibil. Grupele de sânge A, B sau AB; mari si/sau frecvente dozare poate duce la anemie hemolitica. Monitor pentru dezvoltarea de inhibitori de Factor VIII.

Nu exista nici o Interactiuni medicamentoase cunoscute pentru Alphanate (factor de antihemophilic/von willebrand factor).

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...