Alphanine SD


Grifols Bilogicals | Alphanine SD (Medication)


Desc:

Alphanine SD este utilizat pentru a preveni sau de a controla sângerare în oameni cu putin sau deloc factor IX, din cauza starii hemofilie B sau boli de Craciun. Factor IX, de asemenea, cunoscut ca un factor de coagulare este o proteina din sânge care functioneaza cu alti factori de coagulare a ajuta cheag de sânge si, prin urmare, opri sângerarea.

Acest medicament este dat de injectare într-o vena ca regia de catre medicul dumneavoastra. Doza se bazeaza pe conditie medicala (de exemplu, cantitatea si locatia de sângerare), greutate, si raspunsul la tratament.

...

Side Effect:

efectele secundare care pot aparea includ:durere la injectare, frisoane, furnicatura, înrosirea fetei, dureri de cap, greata, sau varsaturi. Orice de acest lucru persista sau se agraveaza, obtine ajutor medical.

Alte efecte secundare mai grave, care au nevoie de ajutor imediat medical sunt urmatoarele:umflarea la injectare, dureri în piept, probleme de respiratie, batai rapide ale inimii, dificultati de respiratie, schimba în urina, umflarea gleznelor/picioare, durere/roseata si umflarea de brate sau picioare, nou sau crescut de sângerare/vânataie, albastrui degetele.

Pentru ca este fabricat din sânge uman, exista o sansa mica pentru a obtine infectii virale cum ar fi hepatita. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca va dezvolta orice simptome de hepatita sau o alta infectie, inclusiv febra, persistente dureri în gât, neobisnuit oboseala, persistente greata/varsaturi, îngalbenirea ochi/piele, urina închisa la culoare. ...

Precaution:

înainte de utilizarea acestui medicament, spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la factor IX produsele sau daca va alergice la alte medicamente, produse alimentare, colorant sau animale. De asemenea, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti sau au avut vreodata urmatoarele conditii:alte tulburari de coagulare, cum ar fi diseminate intravascular coagulare-DIC, boli de inima ca bolii coronariene, sistemul imunitar probleme, interventii chirurgicale recente sau procedura, sau boli hepatice.

Pentru ca este fabricat din sânge uman, mici sansele de a obtine o infectie virala, cum ar fi hepatita implica Notiuni de baza adecvate vaccinarile.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...