Alphatrex


Savage Labs | Alphatrex (Medication)


Desc:

ALPHATREX/betamethasone un corticosteroid topic artificiale, care este utilizat pentru a trata inflamatia cauzate de o serie de conditii, cum ar fi reactii alergice, eczeme si psoriazis. Forma pasta dentara betamethasone este utilizat pentru a trata ulceratii în gura.

...

Side Effect:

Efectele adverse cel mai frecvent mentionat de Alphatrex sunt de arsura în zona de aplicare, mâncarime, iritatie, si uscaciune.

Încetati sa utilizati acest medicament si suna medicul dumneavoastra la o data daca aveti oricare dintre aceste semne ca se absoarbe betamethasone actualitate prin piele sau gingiilor:neclare viziune, sau vazut halouri în jurul lumini;

batai de inima inegale; starea de spirit modificari; probleme de somn (insomnie); greutate, umflatura in fata ta; sau senzatie de oboseala.

Mai putin grave efecte secundare pot include:piele roseata, arsura, mâncarime sau peeling; subtierea pielii; sau vezicule cutanate; sau vergeturi.

Contactati imediat medicul daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât. ...

Precaution:

Înainte de utilizarea acestui medicament spuneti medicului dumneavoastra daca aveti sau au avut orice tip de alergii.

Evitati utilizarea acestui medicament pe fata ta, lânga ochii, sau pe zonele corpului unde ati pliurile pielii sau pielea subtire.

Nu utilizati acest medicament pe un copil fara sfatul unui medic. Copiii sunt mai sensibili la efectele betamethasone actualitate. ALPHATREX nu va trata o infectie a pielii bacteriene, fungice sau virale.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...