Alprazolam


Teva Pharmaceutical Industries | Alprazolam (Medication)


Desc:

Alprazolam este utilizat pentru tratamentul de tulburari de anxietate si atacuri de panica. Tulburarile de anxietate sunt caracterizate de griji nerealiste si retinerii, cauzând simptome de neliniste, dureri, tremurând, dificultati de respiratie, sufocare, senzatia, palpitatii, transpiratii, rece asudat mâini, delir, înrosirea fetei, exagerat tresarire raspunsuri, probleme de concentrare si insomnie. Atacurile de panica apar neasteptat sau în anumite situatii (de exemplu, de conducere), si pot necesita doze mai mari de alprazolam.

...

Side Effect:

În pacientul de obicei, cele mai frecvente efecte secundare sunt susceptibile de a fi o extindere a activitatii farmaceutice alprazolam (de exemplu, somnolenta sau stare de confuzie). Urmatoarele evenimente adverse au fost raportate în asociere cu utilizarea de benzodiazepine:distonie, iritabilitate, dificultati de concentrare, anorexie, tranzitorie amnezie sau tulburari de memorie, pierderi de coordonare, oboseala, convulsii, sedare, slurred discurs, icter, musculo-slabiciune, prurit, diplopie, dizartrie, schimbari în libidoului, menstruale nereguli, incontinenta si retentie urinara. ...

Precaution:

Ar trebui sa vorbesc cu furnizorul de asistenta medicala înainte de a lua alprazolam, daca aveti:glaucom; o istorie de abuzul de droguri sau alcool; depresie; boli de ficat, inclusiv insuficienta hepatica sau de ciroza; boli de rinichi, inclusiv insuficienta renala; probleme pulmonare sau probleme de respiratie; orice alergii, inclusiv alergii la produsele alimentare, coloranti, sau conservanti.

De asemenea, sa va furnizorul de asistenta medicala, stiu daca sunteti gravida sau de gândire de a deveni gravida sau alapteaza.

Ar trebui sa faca, de asemenea, sigur sa spun furnizorul de asistenta medicala despre toate alte medicamente pot fi luati, inclusiv prescriptie si non-reteta medicamente, vitamine, si suplimente pe baza de plante.

...