Alprostadil


Meda Pharmaceuticals | Alprostadil (Medication)


Desc:

Alprostadil este utilizat pentru a trata problemele functiei sexuale masculine (disfunctie erectila). Functioneaza prin sprijinirea sânge fluxul în penis pentru a atinge si mentine o erectie. Acest medicament nu este pentru utilizarea în femei sau copii. Alprostadil este un tip de medicament care cauzeaza vasele de sânge sa se extinda, cresterea fluxului de sânge pe tot corpul. Prin cresterea fluxului sanguin la nivelul penisului, Prostaglandina va ajuta sa faciliteze o erectie.

Alprostadil poate fi dat fie prin injectare, sau ca un supozitor. Atunci când se administreaza ca un supozitor, medicamentul este plasat în deschiderea la vârful penisului. Când injectat, un ac si o seringa este folosit pentru a injecta medicamentul direct în penis.

Alprostadil ar trebui sa fie utilizate numai la barbatii cu disfunctie erectila. Daca acest medicament nu este utilizat în mod corespunzator, pot aparea leziuni permanente la nivelul penisului.

...

Side Effect:

efecte secundare cu Prostaglandina nu sunt comune, dar ele apar. Informati medicul dumneavoastra daca oricare dintre urmatoarele simptome devin mai rau sau dispare ca beeding la locul de injectare, durere la locul de injectare, erectie dureroasa, vânatai sau coagulat de sânge în zona de injectare. Acest lucru este de obicei cauzata de o injectie incorecte, erectie prelungita, cicatrici penisului, erectila curburii. ...

Precaution:

Înainte de a lua alprostadil spuneti medicului dumneavoastra daca aveti:ati avut vreodata o reactie alergica la alprostadil au alergie la orice alte substan?e, cum ar fi alimente, conservanti sau coloranti, ia orice baza de prescriptie medicala sau over-the-counter medicament, inclusiv pe baza de plante si dietetice Suplimente, aveti un implant de penis, au o istorie de priapism. ...