Altace


King Pharmaceuticals | Altace (Medication)


Desc:

Altace este folosit pentru hipertensiune arteriala, pentru a reduce riscul de a MI, accident vascular cerebral sau deces din cauze cardiovasculare la pacientii cu risc ridicat peste 55 de ani. Acesta este un grup de medicamente numite inhibitori ai ECA. ACE standuri pentru angiotensina enzimei de conversie.

Efectele de inhibitori ai ECA sunt deosebit de benefic pentru persoanele cu insuficienta cardiaca congestiva. În rinichi, îngustarea arterelor de angiotensina II scade fluxul de sânge. Inhibitori ACE mari si reduce presiunea de sânge în artere mergi la rinichi.

...

Side Effect:

Altace, în general, este bine tolerat, iar efectele secundare sunt de obicei usoare si tranzitorii. Tusea uscata, persistenta a fost raportata cu utilizarea de ramipril si altor inhibitori ACE. Tuse se rezolva dupa întreruperea tratamentului de droguri. Alte reactii adverse includ dureri abdominale, constipatie, diaree, eruptii cutanate, ameteli, oboseala, dureri de cap, pierderea gustului, pierderea poftei de mâncare, greata, varsaturi, lesin si amorteala sau furnicaturi în mâini sau picioare.

Altace si altor inhibitori ACE, de asemenea, poate provoca insuficienta renala si nivelurile crescute de potasiu in sange. Cele mai grave, dar, din fericire, efecte adverse foarte rare sunt insuficienta hepatica si angioedem (umflarea buzelor si gâtului care pot obstruc?iona respiratie). ...

Precaution:

Evita consumul de alcool. Acesta poate în continuare mai mic tensiunii arteriale si poate creste unele dintre efectele secundare ale ramipril.

Nu utilizati înlocuitori de sare sau suplimente de potasiu în timp ce lua ramipril, decât daca medicul dumneavoastra va-a spus sa. Varsaturi, diaree, sau transpiratii grele poate provoca sa devina deshidratate. Acest lucru poate duce la tensiune arteriala foarte scazuta, tulburari de electrolit, sau insuficienta renala, în timp ce luati ramipril. Beti multa apa fiecare zi, în timp ce luati acest medicament.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...