Altaseptic


AstraZeneca | Altaseptic (Medication)


Desc:

Altaseptic, gennerally cunoscut sub numele de lidocaina, este un anestezic local care începe pentru a amorti garnitura de gura si gât 1-2 minute dupa aplicare. Acesta este utilizat pentru a amorti garnitura de gura si gât înainte de anumite proceduri medicale, cum ar fi intubatie.

Acest medicament este, de obicei, pulverizat în gura de o îngrijire a sanatatii profesionale imediat înainte de procedura. L amorteste nasului si gâtului, prin urmare, ar trebui sa fie atent sa nu se înece sau musca limba si gura. Nu ar trebui sa mestecati guma timp de 1 ora dupa procedura de.

...

Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente includ:greata usoara, jignitor, umflarea, ardere, ameteala si somnolenta. Daca oricare dintre acestea persista sau agrava sunati-va medicului.

Daca oricare dintre urmatoarele mai grave efecte secundare apar, sa caute ajutor medical imediat:respiratie lenta sau superficial, lent sau neregulate emotie, modificari mentale severe somnolenta, confuzie sau nervozitate, convulsii, lesin, viziune modificari ca dubla sau neclare viziune. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la el sau ea pe ingrediente si daca aveti orice alte alergii. De asemenea, spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati orice alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:muscaturi/reduceri/zgarieturi/rani în gura sau gât, probleme cardiace, precum batai neregulate ale inimii, infectie severa cu febra ridicata (sepsis), sau boli hepatice.

Deoarece aceasta poate provoca ameteli sau somnolenta, nu conduce vehicule sau de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca se poate face în conditii de siguranta. Copiii sunt mai sensibile la acest medicament, deci este nevoie.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...