AccuNeb


Dey Pharma | AccuNeb (Medication)


Desc:

AccuNeb este utilizat pentru a trata probleme de respiratie la copii de la 2 la 12 ani, care au astm. Acesta poate fi de asemenea utilizat pentru alte conditii stabilite de catre medicul dumneavoastra.

Solutia AccuNeb este un bronhodilatator simpatomimetic (betaagonist). Acesta actioneaza prin relaxarea musculaturii netede din caile respiratorii, care permite aerului sa circule in si in afara plamanilor mai usor.

Acesta dilata caile respiratorii din plamani si este utilizat pentru tratarea respiratie suieratoare, dificultati de respiratie si senzatie de constrictie in piept cauzate de boli pulmonare, cum ar fi astmul bronsic si boli pulmonare obstructive cronice (BPOC, un grup de boli care afecteaza plamanii si caile respiratorii).

...

Side Effect:

AccuNeb poate provoca unele dintre urmatoarele reactii adverse:tremuraturi incontrolabile de o parte a corpului, nervozitate, dureri de cap, greata, varsaturi, tuse, iritatia gatului, dureri de spate, musculare, sau osoase.

Unele reactii adverse pot fi grave, prin urmare, medicul trebuie contactat imediat daca unul dintre urmatoarele simptome apar:batai rapide, sau neregulate ale inimii, dureri in piept, eruptii cutanate, urticarie, mancarimi, umflarea fetei, gatului, limbii, buzelor, ochilor, mainilor, picioarelor, gleznelor, dificultati de respiratie, dificultati la inghitire, raguseala.

...

Precaution:

Inainte de a lua AccuNeb spuneti medicului sau farmacistului daca aveti orice tip de alergii.

Informati medicul sau farmacistul inainte de a lua AccuNeb daca aveti:hipertensiune arteriala, tahicardie, aritmie, alte tipuri de boli de inima, inclusiv insuficienta cardiaca congestiva, hipertiroidism, convulsii sau epilepsie, diabet zaharat, alergii, inclusiv alergii la alimente, coloranti, sau conservanti. Asigurati-va ca informati medicul despre toate medicamentele pe care le luati, inclusiv medicamente pe baza de prescriptie medicala si fara prescriptie medicala, vitamine si suplimente din plante.

...