Alternagel


Johnson & Johnson | Alternagel (Medication)


Desc:

Hidroxid de aluminiu/Alternagel este utilizat pentru a trata simptomele de crescut stomac acid, arsuri la stomac, stomac deranjat, acru stomacului sau indigestie acid. Hidroxid de aluminiu este, de asemenea, folosit pentru a reduce nivelurile de fosfat la persoanele cu anumite conditii de rinichi.

...

Side Effect:

Antiacide care contin aluminiu se leaga de fosfat, organ importanta chimice, în intestin. Acest lucru poate cauza niveluri reduse de fosfat, daca rinichii sunt normale, mai ales daca utilizati doze mari pentru o lunga perioada de timp. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca aveti oricare dintre urmatoarele simptome de fosfat scazut:pierderea poftei de mâncare, neobisnuit oboseala, slabiciune musculara.

Cauta imediat medicului daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave sau simptome de o grava problema medicala apar:scaune negre/zabovi, mentale/starea de spirit modificari (de exemplu, confuzie, somn profund), dureri cu urinare, dureri de stomac/abdominale, voma, care arata ca motive de cafea. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii.

Daca aveti oricare dintre urmatoarele probleme de sanatate, consultati medicul sau farmacistul înainte de a utiliza acest produs:frecvente consumul de alcool, pierdere severa a corpului de apa (restric?ii de deshidratare/lichid), probleme cu constipatia, probleme renale (inclusiv pietre la rinichi).

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...