Altinac


Upsher-Smith Laboratories | Altinac (Medication)


Desc:

Altinac/tretinoin este o forma topica de vitamina A, care ajuta pielea sa reînnoiasca în sine. Altinac este un derivat de vitamina A. Este folosit pe piele, în tratamentul de usoara pâna la moderata acnee si pe pielea care a fost deteriorat de expunerea excesiva la soare.

Altinac irita pielea si face ca celulele pielii sa creasca (decalajului) si mor mai repede, cresterea cifrei de afaceri de celule. Numarul de straturi de celule din piele fapt este redus. La pacientii cu acnee, noi celule inlocui celulele existente cosuri, si cifra de afaceri rapida a celulelor previne formarea de noi cosuri.

Printr-un mecanism similar, Altinac poate reduce unele riduri, zonele de întunecata piele (hiperpigmentare) si brute zonele de piele, care apar în soare-deteriorate pielea. La pacientii cu soare-deteriorate pielea, îmbunatatiri la nivelul pielii, de obicei sunt vazute în primele 3-4 saptamâni de tratament. Pete maro începe sa se estompeze dupa sase la opt saptamâni. Ridurile reduce sau dispare dupa trei pâna la sase luni.

...

Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, Altinac poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica % u2013, eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; sau probleme cu ficatul - îngalbenirea pielii sau ochilor, greata, dureri abdominale sau disconfort, neobisnuite sângerare sau vânataie, oboseala severa. Daca observati oricare dintre aceste încetati sa luati acest medicament si sa caute ajutor medical imediat.

Mai frecvente si mai putin grave efecte secundare includ:greata, varsaturi, diaree sau dureri abdominale; ameteli, oboseala, sau dureri de cap; sau infectie vaginala. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca aveti orice conditii de boala, în special în ficat.

Pentru ca Altinac poate provoca ameteli nu nu sofer si folosirea utilajelor grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta. De asemenea, evitati baut cantitati mari de bauturi alcoolice.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...