Altoprev


Andrx Pharmaceuticals | Altoprev (Medication)


Desc:

Altoprev este utilizat pentru a reduce riscul de a MI, angina instabila, si revascularizare coronariana procedurile la pacientii fara simptomatica boli cardiovasculare (CVD), medie a moderat crescute total-C si LDL-C sub medie HDL-C.

Altoprev a fost licentiat pentru a trata valori crescute ale colesterolului si trigliceridelor ridicat--si pentru a ajuta la prevenirea bolilor de inima la persoanele care nu au existente de boli de inima, dar au colesterol ridicat. Medicamentul scade colesterolul rau prin blocarea enzimei HMG-CoA reductazei, care controleaza rata organismului productiei de colesterol. Aceasta ajuta, de asemenea cresterea colesterolului bun si reducerea trigliceridelor. Posibilele efecte secundare ale Altoprev includ dureri de cap, dureri musculare si diaree.

...

Side Effect:

Opriti utilizarea Altoprev si apel la o data medicul dumneavoastra, daca aveti oricare dintre aceste efecte secundare grave:dureri musculare, sensibilitate sau slabiciune cu febra sau gripa simptomele si întuneric colorate urina.

Mai putin grave efecte secundare pot include:dureri usoare de stomac, gaze, balonare, stomac deranjat, pirozis; greata; constipatie; sau diaree.

Contactati imediat medicul daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât. ...

Precaution:

Înainte de a lua Altoprev, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la ea; sau, daca aveti orice alte alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme. Discutati cu farmacistul dumneavoastra pentru mai multe detalii.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:boli de ficat, boli de rinichi, consumul de alcool.

Înainte de a avea o interventie chirurgicala, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist despre toate produsele pe care le folosesc (inclusiv medicamente fara prescriptie medicala medicamente ?i produse pe baza de plante).

Limita de bauturi alcoolice. Utilizarea zilnica de alcool poate creste riscul de probleme cu ficatul, mai ales atunci când sunt combinate cu Altoprev. Întrebati medicul dumneavoastra sau farmacistul pentru mai multe informatii.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...