Altretamine


MGI Pharma, Inc. | Altretamine (Medication)


Desc:

Altretamine apartine unui grup de medicamente numite Antineoplazice, care sunt utilizate pentru a trata cancerul de ovare. Altretamine functioneaza prin oprirea cresterii celulelor canceroase.

Acest medicament este reteta numai si ar trebui sa fie luate de gura exact ca medicul a ordonat. Nu cresc doza fara aprobarea medicului dumneavoastra.

...

Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente de acest medicament sunt:pierderea poftei de mâncare, greata si varsaturi, slabiciune si oboseala. În cazul în care oricare dintre aceste persista sau se agraveaza, solicite asistenta medicala.

Alte efecte adverse mai grave, care au nevoie de ajutor medical imediat includ:neobisnuit vânataie sau sângerare, ameteli, febra, frisoane, batai rapide ale inimii, lesin, schimbari de dispozitie, durere în gât si eruptii cutanate. ...

Precaution:

Înainte de a lua Altretamine informati medicul dumneavoastra despre orice alergie aveti. De asemenea, spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alte medicamente si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:sechestrarea tulburari, boli ale sistemului nervos, boli de sânge, boli de rinichi, boli hepatice, varicela, Herpes zoster sau orice infections.

Nu este recomandat sa ia orice vaccinare sau imunizare în timp ce folosind Altretamine fara consultarea medicului dumneavoastra. Alcoolul este interzis, de asemenea, deoarece aceasta poate provoca crampe stomacale, dureri de cap si înrosirea fetei.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...