Alu - Cap


3M Pharmaceuticals | Alu - Cap (Medication)


Desc:

Aluminiu - Cap/aluminiu este un mineral natural. Hidroxidul de aluminiu este un antiacid. Acesta este utilizat pentru a trata simptomele de crescut stomac acid, arsuri la stomac, stomac deranjat, acru stomacului sau indigestie acid. Hidroxid de aluminiu este, de asemenea, folosit pentru a reduce nivelurile de fosfat la persoanele cu anumite conditii de rinichi.

Acesta se leaga fosfat în intestin, deci mai putin este absorbit în organism. Controleaza nivelul de fosfat ajuta la prevenirea probleme osoase (renala osteodystrophy). Acest medicament este, de asemenea, utilizat pentru a trata simptomele de prea mult acid de stomac, cum ar fi stomac deranjat, arsuri la stomac si indigestie acid.

...

Side Effect:

Un comun efect secundar de a folosi acest medicament poate include constipatie. Acest lucru ar putea duce la alte probleme cum ar fi hemoroizi si obstructie intestinala.

Antiacide care contin aluminiu se leaga de fosfat, organ importanta chimice, în intestin. Acest lucru poate cauza niveluri reduse de fosfat, daca rinichii sunt normale, mai ales daca utilizati doze mari pentru o lunga perioada de timp. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca aveti oricare dintre urmatoarele simptome de fosfat scazut:pierderea poftei de mâncare, neobisnuit oboseala, slabiciune musculara.

Cauta imediat medicului daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave sau simptome de o grava problema medicala apar:negru/zabovi scaune, mentale/starea de spirit modificari (de exemplu, confuzie), somn profund, durere cu urinare, dureri de stomac/abdominale, voma, care arata ca motive de cafea.

Obtine ajutor medical de urgenta, daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; respiratie dificila; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât. ...

Precaution:

Cere o medicul sau farmacistul înainte de a lua acest medicament daca aveti boala de rinichi, pietre la rinichi, constipatie severa, în cazul în care va sunt deshidratate, sau în cazul în care bea frecvent alcool.

Nu luati hidroxid de aluminiu pentru mai mult de 2 saptamani fara sfatul medicului dumneavoastra.

Evitati sa luati alte medicamente în acelasi timp sa luati hidroxid de aluminiu. Antiacide poate face mai greu pentru corpul tau pentru a absorbi anumite alte medicamente.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...