Entereg


Adolor | Entereg (Medication)


Desc:

Entereg/alvimopan este folosit pentru a ajuta intestinului recupera mai repede dupa interventii chirurgicale intestinale, astfel încât sa pot mânca alimente solide si au regulat miscarile intestinului. Entereg/alvimopan este într-o clasa de medicamente numite periferic hotarând antagonisti ai receptorilor de mu-opioide. Acesta actioneaza prin protejarea a intestinului la efectele de opioide medicamente (narcotice), care sunt folosite pentru a trata dureri dupa operatie.

...

Side Effect:

Entereg/alvimopan poate provoca efecte secundare. Spuneti medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste simptome sunt severe sau nu dispar:constipatie; gaz; arsuri la stomac; dificultate urinat; dureri de spate.

Spune îngrijitorii dumneavoastra la o data daca aveti un grav efect secundar, cum ar fi:pielea palida, usor vânataie sau sângerare, slabiciune; urinare dureroasa sau dificil; urinat mai putin decât de obicei sau nu la toate; sau confuzie, inegala a pulsului, sete extrema, crescut urinare, picior de disconfort, slabiciune musculara sau senzatie de moale.

Mai putin grave efecte secundare pot include:dureri de stomac sau suparat; greata, varsaturi; diaree; constipatie, gaze; sau dureri de spate.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a lua Entereg, spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la alvimopan sau orice alte medicamente sau daca luati sau ati luat recent orice opiacee (narcotice) medicamente pentru durere. Medicul dumneavoastra va poate spun sa nu ia alvimopan, daca ati luat Medicamentele opioide în timpul 7 zile inainte de operatie.

Informati medicul dumneavoastra, ce alte prescriptie si necesita prescriptie medicala medicamente, vitamine, suplimente nutritive, si produse naturiste luati sau intentionati sa ia.

Sa asigurati-va ca poate în conditii de siguranta de takeEntereg/alvimopan, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti oricare din aceste alte conditii:boli de ficat; sau boli de rinichi.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...