Amaryl


Sanofi-Aventis | Amaryl (Medication)


Desc:

Amaryl, cunoscute generic ca glimepiride este un medicament oral diabet care controleaza nivelul zaharului din sange. Acest medicament ajuta organismul dumneavoastra pentru a raspunde mai bine la insulina, produs de pancreas.

Pentru rezultate optime, Amaryl este utilizat împreuna cu un regim alimentar special si de a exercita.

Acest medicament este luata de gura, de obicei, o data pe zi, cu mic dejun sau prima masa principala a zilei, exact asa cum a spus medicul dumneavoastra.

...

Side Effect:

Ca cu orice medicament, reactii adverse pot sa apara. Cele mai frecvente includ greata sau suparat stomac. În cazul în care acestea persista sau se agraveaza sunati-va medicului.

Alte efecte secundare mai grave, care au nevoie imediat ajutor medical sunt:îngalbenirea ochii sau pielea, stomac sau dureri abdominale, urina închisa la culoare, neobisnuit oboseala sau slabiciune, usor de sângerare sau vânataie, semne de infectie, cum ar fi febra, persistente dureri în gât, schimbarile mentale, neobisnuite sau brusca în greutate, sau convulsii.

Amaryl pot cauza hipoglicemie daca nu consuma suficiente calorii. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza Amaryl, spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la ingrediente, sau daca aveti orice alte alergii. De asemenea, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli cardiace; hepatice sau boli de rinichi; o alergie la sulfa medicamente; un deficit de enzime; suprarenale sau glanda pituitara probleme; sau daca sunt sub-hranit. Informati medicul dumneavoastra daca utilizati orice alt medicament.

Deoarece aceasta poate provoca ameteli si somnolenta, nu este recomandat pentru a conduce vehicule si de a folosi utilaje grele, pâna când sunteti sigur ca se poate face în conditii de siguranta.

Alcoolul este interzis. Evita expunerea la soare prelungite, tabacire cabine sau lampi solare.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati Amaryl fara sfatul medicului. ...