Ambien


Sanofi-Aventis | Ambien (Medication)


Desc:

Ambien este folosit pentru tratarea insomniei. Ambien eliberarea imediata este folosit pentru a va ajuta sa adormi. Forma cu eliberare prelungita, Ambien are un strat primul care se dizolva rapid pentru a va ajuta sa adormi, si un al doilea strat care se dizolva încet pentru a va ajuta sa ramâna adormit. Doza pentru adulti este de 10 mg o data pe zi imediat inainte de culcare.

...

Side Effect:

Raport orice simptome noi sau agravarea cu medicul dumneavoastra, cum ar fi:depresie, anxietate, agresivitate, agitatie, confuzie, neobisnuit gândurile, halucinatii, memorie probleme, schimbari în personalitatea, comportamentul de asumarea de riscuri, a scazut de inhibitii, nici o teama de pericol, sau gânduri de sinucidere sau doare-te.

Oprire folosire Ambien si apel la o data medicul dumneavoastra, daca aveti un grave efecte secundare:dureri toracice, batai ale inimii rapide sau neregulate, sentiment scurt de respiratie; probleme de respiratie sau înghitire; sau sentimentul ca se putea trece. Poate sa apara:diplopie, viziunea anormale, iritarea ochilor, dureri oculare, scleritis, gust perversiune, tinitus, artroza, slabiciune musculara, sciatica, tendinita, guta, hypercholesteremia, hiperlipidemie, fosfatazei alcaline crescute, edem periorbital, abces herpes simplex herpes zoster, otita externa, otita, enterita, eructation, esophagospasm, gastrita, hemoroizi, obstructie intestinala, hemoragie rectala, carii dentare, anormale mers, gândire anormala, agresiv reactie, apatie, apetit crescut, scaderea libidoului, delir, dementa, depersonalizare, Disfazie, sentimentul ciudat, hipochinezia, hipotonie, isterie, sentiment stare de ebrietate, maniacale reactie, nevralgie, nevrita, neuropatie, nevroza, atacuri de panica, pareza, tulburare de personalitate, somnambulism, tentative de sinucidere, tetanie, cascat, ataxie, confuzie, euforie, dureri de cap, insomnie, vertij, agitatie, anxietate, a scazut de cunoastere, detasat, dificultati de concentrare, dizartrie, labilitate emotionala, halucinatii, hypoesthesia, iluzia, crampe picior, migrene, nervozitate, parestezii, dormit (dupa dozare în timpul zilei), tulburare de vorbire, stupoare, tremor. ...

Precaution:

Înainte de a lua Ambien, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti orice tip de alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Pentru a va asigura în conditii de siguranta puteti lua Ambien, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti oricare din aceste alte conditii:boli de rinichi; boli hepatice; boli pulmonare, astm, bronsita, emfizem sau boli pulmonare obstructive cronice (BPOC); Apneea de somn (se opreste respiratia în timpul somnului); miastenia gravis; o istorie de depresie, boli mintale sau gânduri de sinucidere; sau un istoric de dependenta de droguri sau alcool.

Adultii mai în vârsta pot fi mai sensibile la efectele acestui medicament, mai ales de ameteala, confuzie, instabilitate, si somnolenta excesiva.

...